lauantai 28. maaliskuuta 2009

(Korjattu) Ukkomettooooo :)

Tällänen pyöri tuolla kyläkaupan nurkilla. Mä oon monesti sanonu että jos mä jätän kameran kotiin niin elefantit juoksentelee pelloilla.. Nyt jätin kotiin niin tämä pyöri siellä. Onneksi oli lyhyt matka kameraa hakemaan, sai fiiatti vähä hanaa :)

7 kommenttia:

jk kirjoitti...

komee kalkkuna :D

Mika kirjoitti...

Noniinon :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva kuva mutta ei tuo kyllä koppelo oo =D Pakko kuitata ku kerranki saa päteä :) Tuo on ukkometso, naaras on koppelo ja tosi pliisu ruskea väritykseltään.
-Mirva-

Mika kirjoitti...

Ahaa, eli sama lintu mutta naaras on koppelo ja uros on metso.. outoa :D No taas oppi jotain uutta.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja hankalaksi tunnistamisen tekee se, että naarasmetso, eli tää koppelo on melkeen samannäköönen ku naarasteeri. Ja jos ei livenä nää, vaan esim. kuvasta, niin ukkometson ja urosteerenki erottaa vaan pyrstöstä!!! Livenä niillä on paljon kokoeroa. Kyllä luonto on tehny asian hankalaksi! Mutta hienon kuvan oot saanu; ikinä en oo mettoa livenä nähny; kuullu kylläkin :)
-Mirva-

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuvelii on nähny Mettoon livenä. Suunnistaes oli lentäny kohti : DD

Niko

Mika kirjoitti...

Toi ei kyllä juurikaan pelänny mitään, edes autoja. Siinä se tallusteli keskellä tietä. Välillä se röhnää ihmisten pihoissa, vesirännien päällä tai vaa möllöttelee jossain.. Outo lintu.. Oli kyllä sen näkönen että päälle käy jos liian lähelle menee.